Werkzaamheden

SolarTurn levert Turnkey PV-installaties, dit houdt in dat we een project vanaf begin
tot eind geheel verzorgen en onze opdrachtgevers geheel ont-zorgen.

Ontwerp

Een project begint met het in kaart brengen van het vraagstuk, samen met de opdrachtgever bekijken we de mogelijkheden. Optimaal rendement is altijd ons uitgangspunt. Ontwerpen worden zo gedetailleerd mogelijk aangeleverd zodat vastligt wat een opdrachtgever kan verwachten. Door middel van simulatie software kunnen we al een realistische voorspelling doen van de kilowattuur productie van een installatie, desgewenst kunnen we ook een productie garantie overeenkomen.

Uitvoering

De uitvoering van projecten geschied geheel volgens alle eisen en normen die gelden in de bouw. Vooraf leveren we een planning aan en maken we een veiligheidsplan voor de betreffende situatie. De uitvoerders zijn VCA gecertificeerd en zijn in het bezit van de benodigde bevoegdheden om elektrotechnisch werk uit te voeren.

Onderhoud

Een PV-installatie is relatief onderhoudsarm omdat er geen bewegende delen zijn en het meeste vuil wordt op natuurlijke wijze van de panelen afgespoeld door regen. Toch is het belangrijk om een installatie te monitoren om storingen of defecten tijdig te verhelpen zodat het niet ten koste gaat van het rendement. Door middel van live-monitoring kunnen we van afstand controleren of een installatie wel de verwachte productie haalt. Periodiek dient een PV-installatie ter plekke geïnspecteerd te worden om de materialen te controleren. Servicecontracten met of zonder opbrengstgarantie voor een bepaalde tijd bieden we desgewenst per project aan

Geïnteresseerd in een van onze installaties? Bel ons!